Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa-Gemlik hattına otobüs ilavesi

Yaz aylarında yoğunluk yaşanan Gemlik-Bursa hattına otobüs takviyesi yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 19:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa-Gemlik hattına otobüs ilavesi

Yaz aylarında yoğunluk yaşanan Gemlik-Bursa hattına otobüs takviyesi yapıldı.

Gemlik 73 Nolu Otobüsçüler Kooperatifi’nin Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik Belediyesi ve BURULAŞ desteğiyle aldığı 53 kişilik klimalı, engelli rampalı modern halk otobüsleri törenle hizmete girdi. Kooperatif ayrıca Gemlik Şehir İçi Çevre Yolu, Çukur Bahçe ve Devlet Hastanesi bölgesinde kullanılmak üzere bir adet de minibüsü hizmete soktu.

Gemlik halkının toplu ulaşımda refah düzeyine ulaşması için üyeleriyle birlikte gece gündüz çalıştıklarını belirten Kooperatif Başkanı Ersel Dalgın, yoğunluk olduğu dönemlerde konforlu otobüslerin devreye gireceğini söyledi.

Gemlik’in denizi, körfezi, zeytini, limanları ve turistik özellikleriyle Marmara’nın incisi olarak nitelendiren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, son dönemde artan yatırımlara vurgu yaptı. Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi alt yapı hamlesi ile artık ilçenin sele, yağmura teslim olmadığını söyledi. Özel sektör iş birliğiyle ilçeye 7 yeni okul kazandırdıklarını, ikinci okul spor salonu temelinin önümüzdeki günlerde atılacağını ve 12 ayrı bölgede de cami yapılacağını hatırlatan Yılmaz, ulaşımdaki aksaklıkların da el birliğiyle aşılmaya başlandığını bildirdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.