Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'daki korkunç cinayetin perde arkası...

Bursa’nın Gemlik ilçesinde tüfekle vurularak öldürülen 25 yaşındaki Tuğçe Uludağ’ın cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alındı.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 19:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'daki korkunç cinayetin perde arkası...
Bursa’nın Gemlik ilçesinde tüfekle vurularak öldürülen 25 yaşındaki Tuğçe Uludağ’ın cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Aşkına karşılık vermediği gerekçesiyle çiftçi Aykut E. tarafından takip edilen genç kızın, çalıştığı halk eğitim merkezinden döndüğü, evine girerken 3 el ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi. Daha sonra kendisini vuran Aykut E.’nin tedavisi ise sürüyor.

Alınan bilgiye göre, Gemlik’in Umurbey Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 30 yaşındaki çiftçi Aykut E., üniversite mezunu olan ve halk eğitim kursunda çalışan 25 yaşındaki Tuğçe Uludağ’ın evinin önüne geldi. İddiaya göre, burada pusu kuran Aykut E, evine girmeye çalışan Tuğçe Uludağ’ı göğsüne 3 el ateş ederek vurdu.

Gemlik Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybeden Tuğçe Uludağ’ın cesedine Bursa Adli Tıp Kurumu’nda otopsi yapıldı. Öğle saatlerinde alınan cenaze Büyükşehir Belediyesi Gasilhanesi’ne getirildi. Tuğçe Uludağ’ın Umurbey’de bugün ikindi namazından sonra toprağa verileceği öğrenildi.

Tuğçe Uludağ’ın, Aykut E. tarafından rahatsız edildiği için savcılığa başvurduğu, zanlıya, genç kızın evinin civarında dolaşmama cezası verildiği öğrenildi. Genç kızı öldürdükten sonra kendisini vuran ve aracıyla uzaklaşıp zeytinlikte yaralı halde bulunan Aykut E.’nin tedavisinin ise Orhangazi Devlet Hastanesi’nde sürdüğü bildirildi.

Aşkına karşılık vermediği için öldürülen genç kız toprağa verildi

Talihsiz genç kız Tuğçe Uludağ, son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlandı.

Umurbey Çarşı Camii'nden ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına, GTSO Yönetim Kurulu adına Mehmet Anar, ailenin yakınları, STK temsilcileri ve Umurbeyliler katıldı. Anne Tülay, Baba Özden ve kardeşi Mustafa'nın ayakta durmakta zorlandığı cenaze töreninde katılanlar zor anlar yaşadılar. Çarşı Camiinde kılınan namazın ardından Tuğçe Uludağ’ın cenazesi Umurbey Mezarlığında toprağa verildi.

Tuğçe Uludağ’ın cenazesine katılan çok sayıda kadın, yaşanan olaya ve koruma kararı olmasına rağmen talihsiz gencin ölümüne tepki gösterdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.