Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'daki düğünde tepki çeken görüntü

Bursa'daki düğünde havaya defalarca ateş eden gelinin yakını olan polis memuru, kendisini uyaranlara, "teşkilatı buraya yığarım" dedi

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2017 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2017 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'daki düğünde tepki çeken görüntü

Bursa’ da bir düğün töreninde ART arda silahını ateşleyen takım elbiseli kişi kameralar tarafından görüntülendi. Polis olduğu öne sürülen kişi, düğüne katılanlar tarafından uyarılınca onlara tepki gösterip, "teşkilatı buraya yığarım" diye konuştu.

Olay, merkez Nilüfer ilçesi İzmir Yolu üzerindeki bir düğün salonunda meydana geldi. Gelin alayı sırasında konvoydaki bir otomobilden çıkan takım elbiseli bir kişi belindeki silahı çıkarıp havaya 11 el ateş etti. Tekrar şarjörü dolduracaktı ki etraftaki vatandaşlar tepki gösterdi. Gelinin yakınlarından ve polis olduğu iddia edilen silahlı kişi ile düğüne katılıp kendisini "burada çocuklar var" diye uyaran kişiler arasında tartışma çıktı.

"Teşkilatı buraya yığarım" diyerek vatandaşlara karşılık veren genç adam olay yerinden uzaklaştırıldı. O anlar bir vatandaş tarafından görüntülendi. Olayın ardından tepki gösteren vatandaşlar, “Bu kişi herkesin hayatını tehlikeye soktu. Burada çocuklar var, gençler var. Kalabalıkta maganda kurşunu bir kişinin hayatına son verebilirdi” dediler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.