Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da zabıta baskınından rezalet çıktı!

Osmangazi Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kötü koku yayıldığı şikayeti üzerine gittikleri evde civciv üretimi yapıldığını tespit etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da zabıta baskınından rezalet çıktı!
Osmangazi Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kötü koku yayıldığı şikayeti üzerine gittikleri evde civciv üretimi yapıldığını tespit etti. Kümese dönüştürülen ev temizlenerek dezenfekte edildi.

Bağlarbaşı Mahallesi Hicran Sokak’ta yer alan Recep Damatoğlu’na ait 3 katlı eve giden Osmangazi Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, evin ilk iki katında çöp biriktirildiğini tespit ederken, son katta ise alışık olmadıkları bir manzarayla karşılaştı. Odaların tamamı kafeslerle dolu olan son katta civciv üretimi yapıldığını belirleyen ekipler, civcivleri topladıktan sonra evi temizleyerek dezenfekte etti. Diğer iki kattaki çöpleri de boşaltan ekipler, evden 2 kamyon çöp ve eski eşya çıkardı.

Ev sahibi Recep Damatoğlu, civcivleri pazarlarda sattığını söylerken, evden çıkarılan çöp ve eski eşyaları ise kullandığını iddia etti. Mahalle sakinleri, havaların ısınmasıyla birlikte evden çok kötü kokuların yayıldığını ifade ederek, “Kötü kokudan dolayı evlerimizin camlarını açamaz duruma gelmiştik. Civciv yetiştirdiğini öğrenince çok şaşırdık. Bizi bu çileden kurtardıkları için Osmangazi Belediyesi ekiplerine çok teşekkür ederiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.