Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da 'veresiye uyuşturucu' dönemi!

Bursa’da bir iş hanına polis ekipleri tarafından yapılan gece yarısı baskında uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen 4 kişilik çete çökertildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2016 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2016 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da 'veresiye uyuşturucu' dönemi!
Çetenin kiraladığı büroda arama yapan ekipler 220 gram metamfetamin, 5 ruhsatsız tabanca, 6 bıçak ve hassas terazinin yanında çete üyelerinin tuttuğu veresiye uyuşturucu defteri ele geçirdi.

Polisi görünce kendilerini hana kilitlediler
Yıldırım İlçesi Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Duaçınarı Mahallesi'nde bir iş hanında uyuşturucu ticareti yapıldığının ihbarını aldı. Önceden belirlenen adrese ekipler gece saatlerinde operasyon düzenledi.

Polisleri gören uyuşturucu çetesi iş hanının kapılarını kilitledi. Ekipler kilidi kırarak içeriye girdi. H.S.(34), E.A. (32), İ.A. (32) ve R.Y. (37) isimli kişiler gözaltına alındı. Şüpheliler üzerinde yapılan aramada 220 gram uyuşturucu metamfetamin maddesi, 5 adet ruhsatsız tabanca, 6 bıçak ve hassas terazi ele geçirildi.

Veresiye uyuşturucu defteri tutmuşlar
Ekipler daha sonra çetenin kiraladığı büroda bulunan çelik kasayı açtı. Kasanın içerisinden 5 bin lira ile şüphelilerin sattıkları uyuşturucunun miktarı, sattıkları kişilerin isimleri cep telefon numaraları ile borçlarının yazılı olduğu veresiye defteri çıktı.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 4 kişi, "Uyuşturucu ticareti yapmak, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve ruhsatsız silah taşımak suçlarından çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. Polis, ekipleri ele geçirilen defterde adı ve borçları yazan 30 uyuşturucu müşterisini arıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.