Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da üvey baba katili yakalandı!

Bursa'da, 10 gün önce üvey babasını kalbinden bıçaklayarak öldürdükten sonra Uludağ ormanlarına kaçan katil zanlısı, polisin dikkati sayesinde ormanın derinliklerinde yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2016 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2016 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da üvey baba katili yakalandı!
Olay, 10 gün evvel Mollafenari Mahallesi Kestanelik Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 21 yaşındaki Kazım A., üvey babası Ayhan Arlı'nın annesinden ayrılmasını istiyordu. Akşam saatlerinde eve gelen Kazım A., annesi Şahsenem S. ve kardeşi N.A. (16) ile tartışmaya başladı. Tartışma bir anda kavgaya dönüşünce, Kazım A, annesi Şahsenem S. ve kardeşi N.A.'yı bıçakla yaraladı. Ardından Ayhan Arlı ile tartışmaya devam eden Kazım A, elindeki bıçağı üvey babasının kalbine sapladı. Kazım A. olayın ardından kayıplara karışırken, gürültü üzerine eve gelen komşular, aileyi kanlar içinde gördü. Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, durumu ağır olan üvey baba Ayhan Arlı (40), kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Daha önce de cinayet işledi

Bundan 5 yıl önce cinayet işlediği ve 3 yıl hapis yatarak cevaevinden çıktığı öğrenilen Kazım A'yı yakalamak için polis geniş çaplı soruşturma başlattı. Uludağ ormanlarına kaçtığı tespit edilen Kazım A.'nın peşine düşen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Uludağ yamaçlarındaki Gökçeören köyünün ormanlık arazisinde bir evde gizlenen Kazım A.'yı 10 gün sonra kıskıvrak yakaladı. Psikolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen Kazım A. adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.