Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da teleferik bayrama hazır

Bursa’nın en güzel kültürel simgelerinden Bursa Teleferik, senelik bakımlarının tamamlanmasının ardından bayram ziyaretçileri için hazırlandı. Bursa Teleferik, 5 Temmuz Salı gününden itibaren yaz uygulamasına geçerek 08.00-22.00 arası...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2016 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2016 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da teleferik bayrama hazır
Bursa’nın en güzel kültürel simgelerinden Bursa Teleferik, senelik bakımlarının tamamlanmasının ardından bayram ziyaretçileri için hazırlandı. Bursa Teleferik, 5 Temmuz Salı gününden itibaren yaz uygulamasına geçerek 08.00-22.00 arası hizmet verecek.

Bayramların son yıllarda sıcak havalara denk gelmesiyle Uludağ, bayram neşesini serin ve ferah havalarda yaşamak isteyenlerin alternatif mekanı oldu.

Yenilenen ve modern yüzüyle konforlu bir ulaşım sağlayan Bursa Teleferik, kalabalık ailelerin de rahatça kullanabilecekleri keyifli bir ulaşım aracı oldu. Normalin 4-5 derece altında seyreden Uludağ ikliminde bayramlaşmak ve tatilin tadını çıkarmak isteyen Bursalılar, teleferik ile 22 dakikada zirveye kadar çıkabiliyor.

Bursa Teleferik, yoğun talep nedeniyle bakımlarını başarılı bir şekilde tamamladı. Bursa Teleferik A.Ş yönetimindeki teleferik, modern bir görünüme kavuştu. 8 kişilik kabinlerde oturarak yolculuk imkanı sağlayan yeni teleferik, kayak takımı veya bisiklet gibi eşyaları da taşımaya uygun. Yeni tamamlanan Kurbağa Kaya İstasyonunda yer alan market, kafe ve restoran gibi hizmetlerle zirveye ayrı bir keyif katıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.