Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da Suriyeli hırsızlar yakayı ele verdi

Bursa’da çeşitli bankalardan yüklü miktarda para çeken şahısları takip eden ve araçlarının camlarını kırarak hırsızlık yapan 2 motosikletli Suriyeli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Edinilen bilgiye göre, ağustos ayından...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2016 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2016 20:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da Suriyeli hırsızlar yakayı ele verdi
Bursa’da çeşitli bankalardan yüklü miktarda para çeken şahısları takip eden ve araçlarının camlarını kırarak hırsızlık yapan 2 motosikletli Suriyeli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, ağustos ayından merkez Nilüfer ilçesindeki bir bankadan 40 bin lira çeken kişinin, eylül ayında Bursa-İstanbul yolunda 11 bin lira para çeken kişinin ve eylül ayında İstanbul yolundaki bir bankadan 50 bin lira çeken şahısların araçlarının camlarının kırılıp, hırsızlık yapılması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Hırsızlık olan bölgelerdeki kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, merkez Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi’nde bir kişinin araçtan parayı alıp kaçması görüntüsüne ulaştı. Yapılan çalışmalar sonucunda Suriyeli A.A. (34) gözaltına alındı. Zanlının ifadesinin ardından ona yardım ettiği ortaya çıkan bir başka Suriyeli S.B. de (27) yakalandı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 28 bin lira ile 150 bin Euro ele geçirildi.
Mağdur kişilerin araçlarını motosikletle takip eden 2 kişi işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.