Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da suç makinası durdurulamıyor!

Bursa’nın İznik İlçesi’nde sahte parayla alışveriş yapan kişi, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Sahte para iddiasıyla tutuklanan şahsın, geçtiğimiz yıl aracıyla 15 yaşındaki Merve Nur Zeytin’in ölümüne sebep olan...

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da suç makinası durdurulamıyor!
Bursa’nın İznik İlçesi’nde sahte parayla alışveriş yapan kişi, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Sahte para iddiasıyla tutuklanan şahsın, geçtiğimiz yıl aracıyla 15 yaşındaki Merve Nur Zeytin’in ölümüne sebep olan İsmail E. olduğu öğrenildi.

İznik Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İsmail E.’nin kullandığı 16 FCV plakalı aracı dün ihbar üzerine çevre yolunda durdurdu. Araçtan indirilen İsmail E.’nin üzerinden bir miktar sahte 50 ve 100 TL banknot çıktı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen zanlının bilgilerinden yola çıkan polis, Kılıçaslan caddesinde birlikte yaşadığı Müesser Ü.’nün (31) evine baskın düzenledi. Evin çeşitli yerlerinde yapılan aramada yine 50 ve 100 TL sahte banknotlar ele geçirildi. Polis ayrıca evde bir adet kuru sıkı ile 7.65 çapında ruhsatsız silah ele geçirdi. Hakim karşısına çıkarılan İsmail E., sahte para kullanmak ve dolandırmak, sevgilisi Müesser Ü. de yardım ve yataklık suçundan tutuklandı.

KÜÇÜK KIZIN ÖLÜMÜNE NEDEN OLMUŞTU
Tutuklanan İsmail E.’nin geçtiğimiz yıl ölümlü kazaya karıştığı ve o kazanın da güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildiği öğrenildi. İznik belediyesi Toki konutlarında oturan Merve Nur Zeytin (15), ekmek almak için yolun karşısındaki tatil köyüne gitti.

Ekmeği alan küçük Merve, yolun karşısına geçmek isterken Yenişehir istikametinden hızla gelmekte olan 16 JN plakalı aracın altında kaldı. Ağır yaralanan Merve Nur hastanede hayatını kaybetti. İsmail E. bu kazayla ilgili olarak tutuksuz yargılanıyordu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.