Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da şarampole yuvarlandılar!

Orhangazi-Bursa karayolu Gedelek Mahallesi kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir otomobil önünde seyir halindeki bir başka otomobile çarptı. Kontrolden çıkan otomobil şarampole uçarak takla attı. Kazada otomobildeki 3 kız...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 19:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da şarampole yuvarlandılar!
Orhangazi-Bursa karayolu Gedelek Mahallesi kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir otomobil önünde seyir halindeki bir başka otomobile çarptı. Kontrolden çıkan otomobil şarampole uçarak takla attı. Kazada otomobildeki 3 kız kardeş hafif yaralandı. Yaralı kız kardeşlerden biri uzun süre gözyaşı dökerek kazanın şokunu yaşadı.

Kaza, Bursa-Yalova karayolu, Orhangazi’ye bağlı Gedelek Mahallesi kavşağı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Bursa istikametinden Yalova istikametine gitmekte olan Ümit Yaşar Dereçiçek (28) idaresindeki 77 BG 708 plakalı otomobil, önünde seyir halinde bulunan Mehmet Akın (51) idaresindeki 16 YZ 513 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile kontrolden çıkan otomobil yolda savrulduktan sonra şarampole uçtu. Takla atan otomobil ters döndü. Kaza sonrasında otomobilde bulunan ve sürücü Mehmet Akın’ın kızları 19 yaşındaki Sümeyra ve Selin ile 23 yaşındaki Zeynep Aydın hafif yaralandı. Kaza sonrasında olay yerine çağrılan ambulansa alınan yaralı 3 kız kardeş, Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrasında kız kardeşlerden Selin Akın, kaza sebebiyle şoka girdi. Uzun süre gözyaşı döken genç kız diğer kardeşleri tarafından teselli edildi.

Kazaya sebep olduğu belirlenen diğer otomobil sürücüsü polis tarafından gözaltına alınırken, polis ve jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.