Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da resepsiyon iptal edildi

Bursa Valiliği son dönemde yaşanan terör olayları sebebiyle 30 Ağustos Zafer Bayramı 94. yıl dönümü resepsiyonunun iptal edildiğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2016 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2016 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da resepsiyon iptal edildi
Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yılı kutlamaları 09.00'da Valilik, Garnizon ve İl Jandarma Komutanlığı ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na ait çelenklerin Atatürk Anıtına sunulmasıyla başlayacak.

Daha sonra Bursa Valisi İzzettin Küçük, Tarihi Heykel Valilik Binasında tebrikleri kabul edecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı 94. yıl dönümü kutlama programı saat 10.00’da Vali, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı ve Büyükşehir Belediye Başkanının törene katılan birliklerin ve halkın bayramını kutlamaları ile devam edecek. Okunacak şiirlerin ardından program, tören geçişi ile sona erecek.

Bursa trafiğine 30 Ağustos düzenlemesi
Öte yandan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yarın saat 08.00 itibariyle trafik akışı yeniden düzenlenecek. Zafer Bayramı törenleri sebebiyle Temiz Cadde, Çakırhamam Kavşağı, Fomara Varyant Altı, Cemalnadir Caddesi, Zafer Plaza Lambaları, Atatürk Caddesi'ne bağlantı yolları, Meydancık Kavşağı'ndan Setbaşı istikameti, hanlar bölgesi, İnönü Caddesi iniş, Dörtyol Kavşağı, Fomara Meydanı ile bağlantı yolu güzergahları sabah saat 08.00'den itibaren tören boyuncu araç trafiğine kapatılacak. Törenler esnasında vatandaşlar, alternatif güzergah olarak Fomara Kavşağı, Haşimişcan Caddesi, Temiz Caddesi ve bağlı sokakları kullanabilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.