Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da Pazar günü bu meydan 11 saat trafiğe kapalı

Bursa’da düzenlenecek olan bir etkinlik için 30 Nisan Pazar günü saat 09.00 ile 20.00 arasında Meydancık-Gökdere Meydanı trafiğe kapatılacaktır.Etkinlik süresince Meydancık kavşağından Gökdere iniş ve çıkış istikametleri ile bağlantı...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2017 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2017 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da Pazar günü bu meydan 11 saat trafiğe kapalı

Bursa’da düzenlenecek olan bir etkinlik için 30 Nisan Pazar günü saat 09.00 ile 20.00 arasında Meydancık-Gökdere Meydanı trafiğe kapatılacaktır.

Etkinlik süresince Meydancık kavşağından Gökdere iniş ve çıkış istikametleri ile bağlantı yolları saat 09.00’dan itibaren 20.00’a kadar araç trafiğine kapatılacaktır. Açık hava etkinliği esnasında bazı güzergahlar kısa süreli araç ve yaya trafiğine kapatılabileceğini belirten emniyet güçleri bu durumlarda ise vatandaşların görevlilerin ikaz ve uyarılarına riayet etmesini istedi.

Alternatif güzergahlar

Sürücülerin kutlama etkinliği süresince, İzmir yolu, Yakın doğu çevre yolu, Avrupa Konseyi Bulvarı, Yeşil Türbe ve Şenöz istikametinden Meydancık kavşağı İncirli Caddesi istikameti, İncirli Caddesi istikametinden Kurtuluş Caddesi istikameti, İpekçilik Caddesi, Beyazıt Caddesi, Mudanya yolu ve Eğitim Caddesi istikametlerini kullanabileceklerdir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.