Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da oto yolda akıl almaz kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi ölürken, 3 kişi yaralandı.Kaza, akşam saatlerinde Gebze-Orhangazi-İzmir oto yolunun Orhangazi tüneli çıkışında meydana geldi. Yasser Stas (43) idaresindeki 34 MK 040 plakalı araç,...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 19:47
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 21:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da oto yolda akıl almaz kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi ölürken, 3 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Gebze-Orhangazi-İzmir oto yolunun Orhangazi tüneli çıkışında meydana geldi. Yasser Stas (43) idaresindeki 34 MK 040 plakalı araç, tünel çıkışında yağmurdan dolayı oluşan su birikintisine girerek kontrolden çıkarak bariyere çarptı. Suriye uyruklu 4 kişi araçtan indi. İddiaya göre, şahısların araçlarından indikleri esnada, yine tünelden çıkan ve su birikintisi sebebiyle kontrolden çıkan Uğur Özsaraç idaresindeki 34 HC 6721 plakalı bir başka otomobil, yoldaki yayalara ve daha sonra otomobile çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza yerine çağrılan ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Tharwat Stas (74) kurtarılamadı. Aynı kazada yaralanan Smar Rajdo ve Yasser Stas ise tedavi altına alındı. Yayalara çarpan otomobilde bulunan Neyzar Akkan Özsaraç (37) ise hafif yaralandı.

Kaza sebebiyle otoyolda trafik kontrollü verilirken, kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.