Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da onlar da 'cuntaya hayır' dedi!

Bursa Tirebolu derneği ve Giresunspor taraftar grubu Çepniboyu çotanaklar birlikte organize ettiği demokrasi yürüyüşü Kent meydanında bin kişinin katılımıyla yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da onlar da 'cuntaya hayır' dedi!
Bilal Kayaaltı-BURSAHABER Bursa Tirebolu derneği ve Giresunspor taraftar grubu Çepniboyu çotanaklar birlikte organize ettiği demokrasi yürüyüşü Kent meydanında bin kişinin katılımıyla yapıldı.

Kent meydanından Heykel Atatürk anıtına kadar yürüyen Giresunlular burada yapılan saygı duruşu ve okunan istiklal marşının ardından bayrakları ile şehir turuna çıktılar. Cuntaya ve Darbeye hayır sloganlarının atıldığı yürüyüşte vatandaşların, demokrasiye bağlılıklarını bir kez daha dile getirdi.

Bursa Tirebolu dernek başkanı Bülent Akça Çepniboyu taraftarları ile birlikte yaptığı ortak açıklamada, Darbelerin hiç bir demokrasi ülkesinde kabul edilebilir olmadığını belirterek, darbe sisteminin tamamen rejim üzerindeki etkisinin kaldırılması için gerekli düzenlemeyi (TBMM) de kısa sürede gerçekleştirmesini İstedi.



Çepniboyu taraftar grup lideri Mahir Akça ise, bu yürüyüşe katılan ve maneviyatına sahip çıkan tüm güzel yüreklere teşekkür etti.

Akça, Allah birliğimizi daim etsin milletimizi her türlü kötülükten korusun açıklamasında bulundu.

Yürüyüşe 22.Dönem Bursa Milletvekili Zafer Hıdıroğlu ve AK Parti il yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.