Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da motorsiklet tutkunlarından şehitlere anlamlı destek

Bursa’da motosiklet kulüpleri Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan askerler anısına “saygı sürüşü” düzenledi.Türkiye Motosiklet Platformu tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2018 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2018 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da motorsiklet tutkunlarından şehitlere anlamlı destek

Bursa’da motosiklet kulüpleri Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan askerler anısına “saygı sürüşü” düzenledi.

Türkiye Motosiklet Platformu tarafından tüm Türkiye’de eş zamanlı düzenlenen saygı sürüşünde Fatih Sultan Mehmet Bulvarında bir araya gelen motosiklet tutkunları, saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Afrin’de şehit olan Mehmetçiklerimiz için dua etti.

Burada konuşan Türkiye Motosiklet Kulüpleri ve Sporları Başkan Yardımcısı Turhan Gürsel,”Bursa Motosiklet Kulüpleri ve Kullanıcıları Derneği olarak bugün Afrin’deki şehitlerimizi ve Türk tarihi boyunca yitirdiğimiz tüm şehitleri anmak için sürüş düzenledik. Bugünkü bu etkinliğimizin amacı şu an cephede ülkemizin bekası için askerlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için” dedi.

Basın açıklamanın ardından motosiklet tutkunları şehitler anısına kortej oluşturarak şehir merkezinde tur attı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.