Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da mezarlıklar bayrama hazır

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğrayacak mezarlıklarda kapsamlı bir bakım, onarım ve temizlik çalışması yaptı, güvenlik tedbirlerini artırdı.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da mezarlıklar bayrama hazır
Ramazan Bayramı sebebiyle şehrin en çok ziyaret edilen bölgelerinden olan kabristanlar, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından bakıma alındı. Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanındaki tüm mezarlıklar elden geçirildi. Vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için güvenlik tedbirleri artırıldı. Mezarlıklar daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuşturuldu.

Vatandaşlardan Altepe’ye teşekkür
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ile Parklar ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa bakım ve onarım çalışmalarını yaptığı mezarlıkların rehabilitasyonu vatandaşları da memnun etti. Yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlar, mezarlıklarda yapılan düzenlemelerin çok önemli ve yerinde bir uygulama olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.