Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da 'laf atma' dehşeti! Kurşun yağdırdı!

Bursa'da, çay bahçesinde oturan Mustafa Uçar ve Emre Güveni'i pompalı tüfekle yaralayarak kayıplara karışan 27 yaşındaki Veysel Tutar, olaydan 2 hafta sonra Gemlik ilçesinde akrabalarının yanında saklanırken yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da 'laf atma' dehşeti! Kurşun yağdırdı!
Veysel Tutar, emniyette verdiği ifadede 'Mustafa Uçar'ın karıma laf attığını öğrendim, bu yüzden tüfeğimi alıp çay bahçesine gittim ve ona ateş ettim dedi.

Merkez Osmangazi ilçesi Muradiye Mahallesi'nde bulunan bir çay bahçesinde 1 Temmuz'da, Veysel Tutar, çay bahçesinde oturan Mustafa Uçar'ı ve Emre Güven'i pompalı tüfekle ateş ederek yaraladı. . Mustafa Uçar, ağır yaralanırken vücudunun çeşitli yerlerine saçmalar isabet eden Emre Güven, ayakta tedavi edilmişti. Olayın ardından pompalı tüfeğini evine bırakan Veysel Tutar, kaçarak kayıplara karıştı.

GEMLİK'TE AKRABALARININ YANINDA YAKALANDI

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaşanan olayın ardından Veysel Tutar'ı yakalamak için soruşturma başlattı. Yaralı ağır Mustafa Uçar ve Emre Güven, polislere verdiği ifadede semt pazarlarında tekstil ürünleri ve kıyafet sattıklarını söyleyerek, öVeysel ile pazarda tezgah açma meselesi yüzünde kavga etmiş ve ardından mahkemelik olmuştuk. Olay gecesi biz çay içerken Veysel, pompalı tüfekle içeriye girerek küfür etmeye başladı. Daha sonra yanımıza gelerek bize ateş etti.ö Dediler. Cinayet büro dedektifleri, Veysel Tutar'ın Gemlik'te bir evde saklandığı tespit etti. Eve operasyon düzenlenen polis, akrabalarının evinde saklanan Veysel Tutar'ı gözaltına aldı.

Gözaltına alındıktan sonra ifadesi alınmak üzere Cinayet büroya getirilen Veysel Tutar, polislere verdiği ifadede Mustafa Uçar'ın eşine laf attığını iddia etti. Tutar, 'Mustafa Uçar eşime laf attı. Eşimde bunu, benimle konuşurken ağzından kaçırdı. Bende sinirlerime hakim olamayarak pompalı tüfeğimi alıp, Mustafa'nın sürekli oturduğu çay bahçesine gittim. Kapıdan girdiğim gibi yanına giderek 5 el ateş ettim. Mustafa ve yanındaki arkadaşı Emre yere yığıldı. Daha sonra koşarak tüfeği evdeki yatağımın altına bıraktım ve kaçtım" dedi. Veysel Tutar, 'Kasten adam öldürmeye teşebbüsö suçundan adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.