Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da krediye hücum!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) Halkbank ile imzaladığı protokol kapsamında üyelerine piyasa koşullarına göre oldukça avantajlı şartlarda sunduğu 30 milyon TL’lik kaynak, 5 iş günü gibi rekor bir sürede kullanıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da krediye hücum!
BTSO’nun Halkbank ile 23 Haziran’da imzaladığı protokolle 37 bin üyesine aylık 0,85’lik faiz oranıyla sunduğu kaynağa Bursa iş dünyası büyük ilgi gösterdi. Önceki yıllardan farklı olarak kredi üst limitinin 100 bin TL’den 125 bin TL’ye yükseltildiği protokol kapsamında 268 firma, söz konusu 30 milyon TL’lik kaynağın tamamını 5 iş gününde kullandı. Halkbank ile bugüne kadar 10 protokol imzalayan BTSO’nun üyelerine sunmuş olduğu finansman desteği, böylece ilk kez bu kadar kısa bir süre içerisinde kullanılmış oldu.

Firmaların yüzde 70’i üst limit olan 125 bin TL’lik krediyi 12 ay vade ile ödemeyi taahhüt ederken, avantajlı finansmana erişim imkânından yararlanmış oldu.

“ÜYE ODAKLI ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, üyelerine ihtiyaçları ve yeni yatırımlarını hayata geçirmeleri doğrultusunda piyasa koşullarına göre oldukça avantajlı şartlarda sundukları desteklere ‘Ramazan Bayramı’ arefesinde bir yenisini daha eklediklerini hatırlattı. Halkbank ile bugüne kadar 10 protokol imzaladıklarını ifade eden Başkan Burkay, “Son protokolümüzle birlikte toplamda 6 bin 500’e yakın üyemiz, 340 milyon TL’yi aşan desteklerimizden faydalanmış oldu. Bursa iş dünyasına bayram müjdesi niteliğinde sunduğumuz 30 milyon TL’lik kaynağın 5 iş günü gibi kısa bir süre içerisinde kullanılmış olması da ne kadar doğru bir destek paketini üyelerimizin hizmetine sunduğumuzu da kanıtladı. Tüm projelerimizde olduğu gibi, ekonomide en önemli ihtiyaçlardan biri olan finansmana erişim noktasında da üye odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.