Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da korkunç kaza! 1 kişi yaşamını yitirdi!

Bursa’da viraja sert giren kamyonet, önce direğe, sonra duvara çarparak durabildi. Kamyonetin sürücüsü araç içerisinde sıkışırken, yanındaki arkadaşı ise camdan dışarıya fırlayarak hayatını kaybetti. Direk ise o sırada yoldan geçen...

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2016 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2016 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da korkunç kaza! 1 kişi yaşamını yitirdi!
Bursa’da viraja sert giren kamyonet, önce direğe, sonra duvara çarparak durabildi. Kamyonetin sürücüsü araç içerisinde sıkışırken, yanındaki arkadaşı ise camdan dışarıya fırlayarak hayatını kaybetti.

Direk ise o sırada yoldan geçen MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu’nun bulunduğu lüks cipin üzerine devrildi.

Kaza, merkez Nilüfer ilçesi Ata Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 NPT 92 plakalı kamyonet viraja sert girince önce direğe, ardından da duvara çarptı. Çarpmanın etkisiyle direk, içerisinde MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu’nun da bulunduğu lüks cipin üzerine devrildi. Mehmet Cevher Güneşler sıkıştığı sürücü koltuğundan itfaiye ekiplerince çıkartılırken, Nazım Can Sezer ise aracın camından yola fırladı. Özel bir hastaneye kaldırılan Nazım Can Sever yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Cevher Güneşler’in ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Bulunduğu aracın üzerine direk devrilen MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, "Araç karşı şeritten direği devirerek geldi. Sonra duvara çarparak durabildi. Devrilen direk bizim aracın üzerine düştü. Bizim aracımızda maddi hasar var fakat, duvara çarpan kamyonette 2 yaralı var. Birinin durumu ciddi gibi duruyordu. Allah’tan acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Polis, kazayla alakalı tahkikat başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.