Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da kontrol çıkan araç takla atarak durabildi!

Bursa’da kontrolden çıkan bir otomobil alt geçitte takla attı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2016 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2016 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da kontrol çıkan araç takla atarak durabildi!
Bursa’da kontrolden çıkan bir otomobil alt geçitte takla attı. Tıkanan yolu açmak için polis seferber oldu, meraklı kalabalık ise sadece izledi. Kazada 1 kişi yaralandı.



Kaza, Bursa İzmir Yolu Orhaneli Kavşağı alt geçidinde meydana geldi. 31 yaşındaki Emrullah Y. idaresindeki 16 KDH 98 plakalı otomobil ani fren yapınca kontrolden çıktı. Sürücü öndeki araca çarpmamak için manevra yapınca otomobil takla attı. Kazada, yan koltukta bulunan sürücü Emrullah Y.’nin iş arkadaşı Emrah T. (27) yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından Emrah T.’yi Çekirge Devlet Hastanesine götürdü. Tedavi altına alınan Emrah T.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis seferber oldu
Trafik yoğunluğunun olduğu saatte meydana gelen kaza çift şeritli alt geçidi neredeyse tamamen trafiğe kapatınca polis ekipleri trafiği açmak için seferber oldu. Kaza yerine gelen çekici ile birlikte çalışarak takla atan aracı düzelten ekipler, araç kaldırılınca yola dökülen yağı peçeteler ile temizlediler. Araçtan savrulan parçaları da tek tek yerden toplayan polis ekipleri vatandaşlar tarafından dakikalarca izlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.