Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da kombi sonları oldu

Bursa'da dün gece tatilden dönen evli çift, kombiyi açtıkları ilk gece gazdan zehirlenip öldü. Ölen adamın her gün ziyaret ettiği annesini ziyaret etmemesi üzerine oğlunun şüphelenip polisi aramasıyla olay ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2016 19:43
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2016 19:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da kombi sonları oldu
Doğalgazdan zehirlendikleri belirlenen çiftin ölümüyle ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Karaağaç Mahallesi Karaağaç Caddesi üzerindeki bir apartmanda ikamet eden 60 yaşındaki Fatma ve Mehmet Eser çifti 15 gün önce tatil için Muğla'nın Datça ilçesine gitti. Dün gece tatilden dönen çift havanın soğuk olması nedeniyle kombilerini ilk kez çalıştırıp uyudu.

Kombiden sızan gaz Eser çiftini zehirledi. Sabaha karşı eşine seslenen Mehmet Eser sesini duyuramayınca bir süre sonra ölüm uykusuna kendisi de daldı. Sabah anne ve babasına bir türlü ulaşamayan oğulları Ufuk Eser, babasının her sabah aksatmadan ziyaret ettiği 85 yaşındaki babaannesinin evine gitti. Babasının buraya gelmediğini öğrenen Ufuk Eser, polisi arayıp ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen polis ekipleri, savcılığın izniyle evin kapısını çilingire açtırdı. İçeriye giren ekipler, çiftin cansız bedeni ile karşılaştı. İlk belirlemeye göre doğalgaz zehirlenmesinden ölen Eser çiftinin cesetleri olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.
Evde yapılan gaz ölçümlerinde gaz değerinin normalinden 55 birim daha yüksek olduğu belirtildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.