Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da koca dehşeti!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde geçen ağustos ayında karısını bıçaklayan sanığın yargılanmasına devam edildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da koca dehşeti!
Bursa 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde sanık Naif İ. hakkında 'eşini kasten öldürmeye teşebbüs, hakaret, tehdit, kötü muamele' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet, diğer suçlardan toplam 5 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. Vahide İ. hakkında ise boğuşma sırasında eşini yaraladığı iddiasıyla 'silahla eşe karşı yaralama' suçundan 3 yıla kadar hapis isteniyor.

Duruşmada Naif İ., Vahide İ. ve avukatları hazır bulundu. Vahide İ., bir önceki duruşmada, 34 yıllık evli olduğunu, eşinin kendisine sürekli baskı uyguladığını iddia ederek, "Olay günü, 4.5 yaşındaki oğlum parka gitmek istedi. Yanında gelmemi isteyince ben de parka gittim. Akşam ezanı okununca, komşum çocuğunu parkta göz kulak olmam için bana bırakıp namaz kılmaya gitti. Bu sırada eşim eve geldi ve balkondan bana seslenerek, 'Artık başkalarının bekçiliğini ve hizmetkarlığını mı da yapıyorsun' diye bağırdı. Yaşlı komşum geldi ve çocuğunu ona teslim edip evime gittim. Kocamın huyunu bildiğim için daha önceden hazırladığım yemeği masasına koydum. Çay koymak için mutfağa gittiğim sırada arkamdan gelip çatalı tencerenin üzerine fırlattı. Daha sonra abdest almaya gittiğim banyoda, arkamdan gelip, sırtıma bıçakla vurmaya başladı. Bağırdım, ağzımı kapattı. Sürekli sırtıma bıçak vurmaya devam ediyordu. Bir arada kendimden geçmişim. Kendime geldiğimde göğsüme oturmuş, boğazımı sıktığını gördüm. Çok kötü idim. Oğluma haber vermiş komşularım. Oğlum içeri girince beni banyoda kanlar içende yerde bulmuş. Gözümü hastanede açtım. O anı hatırlamak istemiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti çocukları da dinledi. Onur Sertaç İ., “Komşumuz aradı, alt kattan annemlerin evinden korkunç sesler geldiğini, babamın evden çıkıp hiçbir şey olmamış gibi gittiğini söyledi. Eve geldim, kapıyı çaldım, açan olmadı. İçeri girdiğimde her yer kan revandı. Annemin üzerinde 5 bıçak darbesi gördüm, ama hastanede doktorlar 9 bıçak yarası görmüş. Annemi ambulans ile hastane kaldırdık. Babam ile annem arasında uzun süredir geçimsizlik vardı. Babam sürekli anneme küfreder, ölümle tehdit ederdi" diye konuştu.

Oğlundan sonra söz alan baba, söylenenlere katılmadığını ifade ederek, hiç bir zaman öldüreceğim diye bir kelime söylemediğini vurguladı.

Babasının psikolojik baskısıyla büyüdüğünü belirten Gülseren Ç. ise, “Olay günü kardeşim haber verdi. Ev kan revan içinde idi. Evde bulunan tüfeği babam annemi vurur diye ben alıp evime götürmüştüm. Yıllardır babam anneme, 'Seni öldüreceğim' diyordu” açıklamasında bulundu.

Duruşmada cumhuriyet savcısı, Naif İ. hakkında, 'eşini kasten öldürmeye teşebbüs, tehdit, hakaret ve kötü muamele suçlarından' ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. Savcı, eşi Naif İ.'nin ise hakkında kesin, net, somut inandırıcı delil elde edilemediğinden beraatini talep etti. Mahkeme heyeti, karar verilmek üzere duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.