Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da kayıp adam ölü olarak bulundu!

Bursa’da yakınları tarafından aranan bir kişi, meyve bahçesinde uyuşturucu düzeneğinin başında ölü bulundu.Olay, Yunuseli Mahallesi’nde bulunan bir meyve bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 09 LB 472 plakalı otomobili ile meyve...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da kayıp adam ölü olarak bulundu!
Bursa’da yakınları tarafından aranan bir kişi, meyve bahçesinde uyuşturucu düzeneğinin başında ölü bulundu.

Olay, Yunuseli Mahallesi’nde bulunan bir meyve bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 09 LB 472 plakalı otomobili ile meyve bahçesine gelen evli ve 2 çocuk babası Hamzi U. (34), kova diye tabir edilen uyuşturucu düzeneğini hazırlayıp içti. Aldığı uyuşturucun etkisiyle kendisinden geçen Hamzi U, olay yerinde hayatını kaybetti.

Sabah saatlerinde meyve bahçesine geldiği tahmin edilen Hamza U’nun cansız bedenini bekçi buldu. Olay yerine gelen polis ekipleri, Hamdi U’nun cesedinin önünde, kova diye tabir edilen uyuşturucu düzeneği ve şişede sıvı buldu.

Polis, Hamdi U’nun, aşırı dozda uyuşturucudan hayatını kaybettiği ihtimali üzerine duruyor. Şahsın 2 gündür evine gitmediği ve yakınlarının polise kayıp müracaatında bulunduğu öğrenildi. Hamzi U’nun cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis, olayla alakalı tahkikat başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.