Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da Kapalı Çarşı o süreyi uzattı

Bursa'da Koronavirüs ile mücadele kapsamında bünyesinde 4 bin dikkan bulunan tarihi kapalı çarşı bir hafta daha kapalı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2020 21:40
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2020 22:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da Kapalı Çarşı o süreyi uzattı

HABER: BURHAN KAYA

Bursa'da Koronavirüs kapsamında bünyesinde 4 bin dikkan bulunan tarihi kapalı çarşı bir hafta kapatma kararı ardından ikinci haftayı da kapalı tutmuştu. O süre bir hafta daha uzatıldı.

Bursa'da, 700 yıldır ticaretin kalbi olarak bilinen 450 dönümlük Bursa Hanlar Bölgesi'nde bulunan Kapalı Çarşı, Kozahan ve Uzun Çarşı, Korona virüs tedbirleri kapsamında çarşı esnafının verdiği dilekçe ile Bursa Valiliği tarafından onaylanan karar ile bir hafta süreyle kapanmıştı. Sonrasında Kapalı çarşı yönetimi o süreyi bir hafta erteleyerek 6 Nisan tarihine uzatmıştı.

Edinilen bilgiye göre hem 30 büyük ile giriş çıkışların yasaklanması hem de koronavirüsle daha kapsamlı mücadelesi nedeniyle Kapalı Çarşı yönetimi esnafa mesaj göndererek kapalılık durumunu 13 Nisan Pazartesi gününe kadar uzatıldığını bildirdi.

Kapalı Çarşı yönetimi esnaflara, "Değerli esnaflarımız, Kapalıçarşı yönetimimiz , yönetim kurulu kararı ile daha önce 6 Nisan'a kadar kapalı tutulan çarşımız, sağlıkla ilgili önemli günlerden geçtiğimiz için 13 Nisan Pazartesi gününe kadar kapalı kalacaktır" denildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.