Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da kahreden ölüm: Son mesajı yürek burktu...

Bursa’da inşaat şantiyesinde elektrik panosundan çıkan yangında hayatını kaybeden 41 yaşındaki haritacıdan geriye birkaç gün önce sosyal medyada yaptığı paylaşımlar kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2016 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 00:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da kahreden ölüm: Son mesajı yürek burktu...
Bursa’da inşaat şantiyesinde elektrik panosundan çıkan yangında hayatını kaybeden 41 yaşındaki haritacıdan geriye birkaç gün önce sosyal medyada yaptığı paylaşımlar kaldı. Batmanlı haritacı Deniz Daş’ın namaz kılarken yangına yakalandığı, alevlerden dışarı çıkamadığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi İzmir Yolu Odunluk Bölgesi’nde yeni yapılan plazaların bulunduğu inşaat şantiyesinde öğle saatlerinde yangın çıktı. Elektrik panosundan çıkan yangında işçilerin kaldığı konteyner alevlere teslim oldu. Yangın sebebiyle yandaki benzin istasyonundakiler ile metro güzergahındaki vatandaşlar korkulu anlar yaşadı. İzmir yönünde Bursaray seferleri 40 dakika yapılamadı.



Yangında hayatını kaybeden Batmanlı 41 yaşındaki haritacı Deniz Daş’dan geriye ise sosyal medyada yaptığı paylaşımlar kaldı.

Daş, 2 gece önce, "Bu gece farklı. Nedendir, niçindir, bilmem. Karanlıklardan akan bir yoğunluk, ömrümün hesabını sorar gibi. Bu gece duygularımın yanısıra aklım da suçlar olmuş beni. Aklım da hesabını sorar geçmişin. Yaptıklarımın, yapmadıklarımın, yaşadıklarımın, yaşamadıklarımın hesabını…Hesabını veremeyen bir günahkar gibi, sinmişim bu gece, susmuşum bu gece. Yaşanmış bir zamanda, gururuma yenik düşüşümün hesabını sorarken aklım, cevapsız kalmışım, suspus olmuşum" diye yazdı

Daş’ın Mevlana ile ilgili yaptığı paylaşımda ise, "Üzülme der Mevlana ve devam eder; kızma hiç kimseye yaptıklarından dolayı aksine teşekkür et. İhanet edenlere sadakati öğrettikleri için... Minnet duy yalancılara, doğrunun farkına varmanı sağladıkları için... Mutsuz edenlere dua et mutluluğu daha derin hissettirdikleri için... Herkesi sev yaşamına bir anlam kattığı için... Hayat bu yüzden daha güzel siyahlar beyazı farkettirdiği için" diyerek duygularını ifade etti.

Öte yandan Cumhuriyet Savcılığı da olayla ilgili soruşturma başlatırken, 2 işçinin ise Çekirge Devlet Hastanesi’nde tedavisinin sürdüğü belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.