Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da ikiz askerler görenleri şaşırttı

Bursa’daki askeri birliğe bayram ziyaretine gidenler gözlerine inanamadı. İkizlerin aynı birlikte askerlik yapması şaşkınlıkla karşılandı.Bursa’nın İznik ilçesindeki jandarma birliğine bayramlaşmaya gidenler şaşkına döndü. Edirneli...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 19:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da ikiz askerler görenleri şaşırttı
Bursa’daki askeri birliğe bayram ziyaretine gidenler gözlerine inanamadı. İkizlerin aynı birlikte askerlik yapması şaşkınlıkla karşılandı.

Bursa’nın İznik ilçesindeki jandarma birliğine bayramlaşmaya gidenler şaşkına döndü. Edirneli 96/1 tertip ikiz olan Ahmet ve Bulut Koç kardeşlerin aynı birlikte askerlik yaptığın görenler gözlerine inanamadı. İznik kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve ilçe protokolü, İznik Jandarma Komutanlığı’ndaki bayramlaşmada ikiz asker sürprizi ile karşılaşanlardandı. Aynı birlikte omuz omuza vatani görevlerini yerine getirdiklerini gören yöneticiler, Ahmet ve Bulut Koç’u tebrik etti. Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, "Hain saldırılarda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza ve güvenlik ekiplerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Gazilerimize de acil şifa diliyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.