Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da huzurevine sağlıkçılardan sürpriz

VM Medical Park Bursa Hastanesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevindeki yaşlılara sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan, Ortopedi ve Tramvatoloji Uzmanı Op.Dr. Murat Saylık ve İç Hastalıkları...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2017 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2017 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da huzurevine sağlıkçılardan sürpriz

VM Medical Park Bursa Hastanesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevindeki yaşlılara sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan, Ortopedi ve Tramvatoloji Uzmanı Op.Dr. Murat Saylık ve İç Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Önder Bekar’ın gerçekleştirdiği ziyarette, hekimler huzurevi sakinleriyle keyifli bir söyleşi yaptı. Huzurevi sakinlerinin yoğun ilgisini gören söyleşide, hekimler tek tek sakinlerin sorularını yanıtladı. Arslan, "Yaşlılarımıza hürmet etmenin, saygı göstermemizin örf ve adetlerimizin temel taşlarından olduğunu unutmamız gerekiyor. Bizde bu sorumluluğun bilincinde olduğumuzu ve yaşlılarımızın ihtiyacı olan her zaman onların yanında en güvenli el olmayı görev bildik" diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Şube Müdürü Hüseyin Toprak ise, Huzurevi sakinlerinin hazırlamış olduğu el emeği göz nuru çalışmalardan oluşan kermeslerini tanıttı. Ayrıca Huzurevi sakinlerinin çok memnun kaldığı için hekimlerle söyleşi etkinliği için teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.