Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da hiçbir şey mutluluklarına engel olamadı...

Bursa’da engelli genç kızlar gelin oldu.Yıldırım Belediyesi, engelli genç kız ve kadınların gelin olma hayallerini gerçeğe dönüştürdü. Yıldırım Belediyesi, Engelli Kadınlar Derneği (ENKADER) ile ortaklaşa gerçekleştirdiği ‘Beyaz...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da hiçbir şey mutluluklarına engel olamadı...
Bursa’da engelli genç kızlar gelin oldu.

Yıldırım Belediyesi, engelli genç kız ve kadınların gelin olma hayallerini gerçeğe dönüştürdü. Yıldırım Belediyesi, Engelli Kadınlar Derneği (ENKADER) ile ortaklaşa gerçekleştirdiği ‘Beyaz Hayaller’ projesiyle 12 engelli kadın için temsili düğün yapıldı. Barış Manço Kültür Merkezi’ndeki temsili düğüne çok sayıda davetli katıldı. Gelinlere kına yakılması ile başlayan organizasyonda takı töreni de düzenlenirken, mutlulukları yüzlerinden okunan 12 engelli kadın pasta keserek gelin olma hayalini gerçekleştirdi.

Düğünde aileleri ile birlikte doyasıya eğlenerek mutluluklarını paylaşan gelinler, kendilerine hayalini kurdukları beyaz gelinliği giyme imkanı sağlayan Yıldırım Belediyesi’ne teşekkür etti. Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Polat, 12 engelli gelinin gözlerindeki mutluluğun kendilerine yettiğini söyledi.
Engelli kadınların da yuva kurabileceğini vurgulamak için bu faaliyeti düzenlediklerini belirten ENKADER Başkanı Canan Elmastaş, 12 engelli kadınının hayallerinin gerçek olmasını sağlayan belediyeye teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.