Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da hayvanlar feci şekilde can verdi!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde çıkan yangında iki samanlık ve bir ahır yanarken, 7 büyükbaş hayvan telef oldu.Edinilen bilgiye göre, Kozluca kırsal mahallesinde ikamet eden Güven Alkan, Birhan Alkan, Sedat Atala ve Mithat Atala’ya ait iki samanlık...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da hayvanlar feci şekilde can verdi!
Bursa’nın İnegöl ilçesinde çıkan yangında iki samanlık ve bir ahır yanarken, 7 büyükbaş hayvan telef oldu.

Edinilen bilgiye göre, Kozluca kırsal mahallesinde ikamet eden Güven Alkan, Birhan Alkan, Sedat Atala ve Mithat Atala’ya ait iki samanlık ve bir ahırda henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Bir samanlıkta çıkan yangında alevler kısa sürede yan taraftaki diğer samanlığa ve ahıra sıçradı. Ahırdan yükselen alevleri gören ev halkı, mahalle sakinlerinin de desteği ile kendi imkanlarıyla yangına müdahale etti. Mahalle sakinlerinin seferber olduğu yangında alevler yükselmeye devam ederken, durum itfaiyeye bildirildi.

Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri, iki samanlık ve bir ahırdaki yangına müdahale etti. Söndürme çalışmalarına vatandaşlar da destek verirken, ahırdaki 7 büyükbaş hayvan kurtarılamayarak telef oldu. İtfaiye ekipleri, yangının samanlığın yanındaki evlere sıçramaması için büyük çaba sarf ederken, samanlık yanında bulunan traktör ise yanmaktan son anda kurtarıldı.

İki samanlık ve bir ahır kullanılamaz hale gelirken, Mithat ve Sedat Atala’ya ait 7 büyükbaş hayvan telef oldu. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.