Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da gülümseten rekabet

Bursa’da karşılıklı çay ocağı işleten karı kocanın amansız rekabeti görenleri şaşırtıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2016 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2016 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da gülümseten rekabet
Eşinin çay ocağında çırak olarak işe başlayan Emine Yakıcı, bir müddet sonra kocasının müşterilerinin kendisinin yaptığı çayı daha çok beğenmesi üzerine aralarında kıskançlık başladı. Bu duruma içerleyen Recep Yakıcı, işlettiği çay ocağını eşine bırakarak, kendisine 50 metre aşağıda başka bir çay ocağı açtı. O günden sonra karı koca arasında tatlı bir rekabet başladı.



"Karım fiyat kırarak bana darbe yapıyor"
Recep Yakıcı, “15 yıldır çay ocağı işletiyorum. Eşimi bana yardımda bulunsun diye işe aldım. Müşteriler bir müddet sonra eşimin çaylarının daha güzel olduğunu söyleyerek, artık çayları eşimin yapmasını istedi. Ben de buna kızıp 50 metre alt tarafta kendime başka bir çay ocağı açıp eşime rakip oldum. Gazcılar'da esnafın yarısına eşim, yarısına da ben çay satıyorum. Eşim piyasayı kırarak bana darbe yapmaya çalışıyor. Rekabet evde devam etmiyor, ancak iş başında bir birimizi yiyoruz. Esnaflar benimle kafa yapıyor. Ablanın çayı seninkinden daha güzel diyorlar. Ara sıra müşteri kaybettiğim de oluyor” dedi.

"Kocam bu durumu kıskanıyor"
Eşine yardım etmek için çay ocağında çalışmaya başladığını ifade eden Emine Yakıcı ise, “2003 yılından itibaren eşimin yanında çalışıyordum. Ben baktım ki eşim çayı güzel yapamıyor. Çayları ben yapmaya başladım. Müşteriler benim çaylarımı çok beğendi ve çayları sen yap diye telkinde bulundular. Ben de eşime, sen git kendine başka çay ocağı bul, bundan sonra burayı ben işleteceğim dedim. O da gitti kendine başka çay ocağı açtı. Onun müşterilerinden bende gelip çay içenler var. Eşim bu durumu kıskanıyor” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.