Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da gençleri 'Barcelona' ile zehirliyordu!

Bursa’da uyuşturucu sattığı öne sürülen Gamze Ö. gözaltına alındı. Evde yapılan aramada, yarım kilo bonzai ile üzerinde İspanyol devi Barcelona’nın logosunun bulunduğu 490 ecstasy hap ele geçirildi.Yapılan bir ihbarı değerlendiren...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2016 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2016 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da gençleri 'Barcelona' ile zehirliyordu!
Bursa’da uyuşturucu sattığı öne sürülen Gamze Ö. gözaltına alındı. Evde yapılan aramada, yarım kilo bonzai ile üzerinde İspanyol devi Barcelona’nın logosunun bulunduğu 490 ecstasy hap ele geçirildi.

Yapılan bir ihbarı değerlendiren Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi’ne bağlı ekipler, Gamze Ö.’nün uyuşturucu sattığını belirledi. Savcılıktan alınan izin ile Gamze Ö.’nün merkez Yıldırım ilçesi Şükraniye Mahallesinde bulunan evine operasyon düzenlendi.

Evde yapılan aramada, 520 gram bonzai ve üzerinde İspanyol ekibi Barcelona futbol takımının logosunun bulunduğu 490 ecstasy hap ele geçirildi.
Eşi cezaevinde bulunan ve 5 aylık bebeği olan Gamze Ö. gözaltına alınırken bebeğin ise koruma altında olması için Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne verileceği öğrenildi.

Sorgulaması tamamlanan Gamze Ö., adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.