Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da genç kızın yardım çığlığı!

Bursa’da 14 yaşında ortaokul öğrencisiyken kaçırılıp alıkonulan, 15 yaşına geldiğinde ise bebek sahibi olan, daha sonra kandırılıp uyuşturucu batağına çekilerek tehdit ve şantajla para karşılığı erkeklerle birlikte olmaya zorlanan genç kızın dramı, yürekleri dağladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2016 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2016 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da genç kızın yardım çığlığı!
Geçirdiği zor günler sonrası uyuşturucu bağımlısı haline geldiğini anlatan 18 yaşındaki Pınar P. “Benim hayatımı karartanlar elini kolunu sallayarak geziyor. Cumhurbaşkanım, duy sesimi beni bu illetten kurtar” diyerek yardım istedi.

Bursa’nın Kestel İlçesinde 14 yaşında ortaokul öğrencisiyken kaçırılıp tecavüze uğrayan Pınar P., kendisini kaçıran kişiler tarafından uyuşturucuya alıştırıldı. Uyuşturucu batağına sürüklenen genç kız daha sonra bu kişiler tarafından alıkonularak tehdit ve şantajla para karşılığı erkeklere pazarlandı. Bir sene sonra dünyaya getirdiği çocuğuyla birlikte bulunan Pınar P., baba ocağına geri döndü.



“Çocuğa şeker verir gibi kandırıp kullandılar”
Düştüğü uyuşturucu batağından kurtulmak isteyen Pınar P., “Ortaokula giderken kötü insanlar tarafından alıkonuldum. 15 yaşında çocuğumu kucağıma aldım. 3 yaşında bir oğlum var. Ben bu sıkıntılarla 4 senedir mücadele ediyorum. Uyuşturucu bağımlısıyım, para karşılığı başkasına satıldım. Bu gidişle sonum iyi değil, bir çocuğa şeker verir gibi beni de öyle kandırıp kullandılar. Mahkemeye gittim, hepsinden şikâyetçi oldum, ama hepsi dışarıda geziyor. Ben Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan bana bunu yapanların cezalandırılmasını istiyorum. Sayın cumhurbaşkanım, ne olur duy sesimi, bu uyuşturucu illetinden kurtulmak istiyorum” dedi.

Gözü yaşlı annenin feryadı yürekleri dağladı
Kızının çocuk yaşta yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğulan annesi Ayşe A., “Kızım ortaokula giderken kötü insanlar tarafından tecavüze uğradı. Uyuşturucuya alıştırıldı. Başına gelmeyen kalmadı. Bütün kurumlara müracaatımızı yaptık, kimse bizimle ilgilenmiyor. 4 senedir kimse el uzatmıyor. Daha önceden kızım tedavi edilseydi böyle olmazdı. Biz aile olarak tükendik, şu an evimizin geliri yok, eşim çalışmıyor, ben tek başıma kızımı tutamıyorum. Benim çocuğum gözümün önünde eriyor, artık dayanamıyorum. Benim çocuğuma bunları yapanlar elini kolunu sallayarak geziyor. Bugün benim başıma gelen yarın başka bir vatandaşın başına gelebilir. Yetkililer elini vicdanına koysun” diye konuştu.



“Kızımı topluma kazandırmak için her şeyi yaptım”
Kızının kötü niyetli insanlar tarafından kaçırıldığını ve başına her türlü kötülüğün geldiğini ifade eden 8 çocuk Babası Mehmet Akpınar, ”Bir çok kuruma başvurduk kimse ilgilenmiyor. Kızıma bu hayatı yaşatanlar elini kolunu sallayarak dışarıda geziyor. Biz çocuğumuzu topluma kazandırmak için her türlü mücadeleyi veriyoruz. Ama bizim elimizden kimse tutmuyor, tükenmiş durumdayız. Allah rızası için elimizden tutun” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.