Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da FETÖ hastanelerine devlet eli değdi!

Bursa’da FETÖ'ye ait Özel Rentıp Hastanesi ve Özel Bahar Hastanesi, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'ne bağlanarak yeniden kapılarını açtı.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da FETÖ hastanelerine devlet eli değdi!
15 Temmuz darbe girişimi sonrası çıkarılan ilk OHAL kararnemesiyle kamulaştırılan Özel Bahar Hastanesi, Bursa Devlet Hastanesi'nin Osmangazi; Özel Rentıp Hastanesi ise Yüksek İhtisas Hastanesi'nin Nilüfer ek hizmet binası olarak pazartesiden itibaren hizmete girdi.

Bursa'daki diğer kamu hastanelerinden gelen personelin görevlendirildiği her iki hastanede de MHRS Merkezi Hastane Randevu Sistemi kullanılarak, 182 no’lu telefondan veya ayaktan randevu alınarak hasta kabulüne başladı.

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın, “Eski Bahar ve Rentıp Hastanesi olarak bilinen hastanelere devletimiz el koydu. Milletin olan hastaneler yine millete hizmet vermek üzere tarafımıza aktarıldı. Rentıp'ı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Nilüfer ek binası ve Bahar Hastanesi'ni ise Bursa Devlet Hastanesi ek binası olarak iki gün içinde hizmete soktuk.

Yüksek İhtisas Nilüfer ek binamız 17 ayrı dalda poliklinik, Devlet Hastanesi Osmangazi binasında 12 poliklinik odasıyla hizmeti verilmekte. İki hastanemizde günlük hasta sayısı yaklaşık bin kişiye ulaştı. Daha da artacak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.