Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da FETÖ'cü öğretmen bakın nasıl yakalandı!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde FETÖ’cü öğretmen baskından önce örgüte ait kitapları çöpe attı.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 21:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 22:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da FETÖ'cü öğretmen bakın nasıl yakalandı!
İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri samanlıkta iğne arar gibi FETÖ terör örgütü mensubu olan öğretmeni kıskıvrak yakaladı.

Çöpe atılan FETÖ kitaplarını inceleyen jandarma ekipleri kitapların yanındaki poşet ve FETÖ’cü öğretmenin görev kimliğinden yola çıkarak, sınıf öğretmenini kıskıvrak yakaladı.

Edinilen bilgilere göre, İnegöl’e bağlı Yeniceköy mahallesi Sivritepe mevkiindeki çöplük alana atılan Fetullah Gülen imzalı kitapların olduğu ihbarını değerlendiren İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çöplük alanında incelemelerde bulundu.



İncelemeler sırasında bulunan 316 kitap ele geçirildi.

GÖREV KİMLİĞİNDEN ÖĞRETMEN OLDUĞU TEŞHİS EDİLDİ
Kitaplar arasında yapılan incelemede bir kitabın arasından çıkan ıslak imzalı Yeniceköy mahallesinde bir okulda görev yaptığına dair öğretmen kimlik kartını bulan ekipler, kimliğin üzerindeki Arif Yılmaz’ın evine operasyon düzenlediler.

Düzenlenen operasyonda evinde yakalanan Arif Yılmaz gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 3 adet Laptop, bir adet telefona el konuldu.

Adliyeye çıkarılan sınıf öğretmeni Arif Yılmaz, FETÖ propagandası yapma, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme ve silahlı terör örgütü üyesi olma iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.