Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da "Engelli yoluna park etme" dediği için linç edildi..

Bursa’da bir yerel gazetede çalışan 53 yaşındaki spor yazarı, oturduğu sitenin girişine otomobilini park edip tekerlekli sandalye ve bebek arabası girişini kapattığı için şikayet ettiği kişi ve arkadaşları tarafından feci şekilde darp...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2017 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2017 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da "Engelli yoluna park etme" dediği için linç edildi..

Bursa’da bir yerel gazetede çalışan 53 yaşındaki spor yazarı, oturduğu sitenin girişine otomobilini park edip tekerlekli sandalye ve bebek arabası girişini kapattığı için şikayet ettiği kişi ve arkadaşları tarafından feci şekilde darp edildi. Kalabalık grup tarafından gündüz vakti yapılmak istenen linç girişimi spor yazarının oturduğu kafenin kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, olay Osmangazi ilçesindeki toplu konutlarda yaşandı. İddiaya göre aynı konutlarda oturan spor yazarı Adnan Alp, site yönetimi tarafından defalarca uyarılmasına rağmen otomobilini site girişindeki tekerlekli sandalye ve bebek arabası yolu üzerine park eden kişi hakkında diğer apartman sakinleriyle birlikte polisi arayarak şikayetçi oldu.

Öğle saatlerinde binanın yanında bulunan bir kafede oturan Adnan Alp’i gören bu kişi ve çalışanları yanına giderek ’neden bizi şikayet ettin?’ diyerek üzerine yürüdü. Şahsın ve yanındakilerin üzerine yürümesi üzerine 53 yaşındaki spor yazarı itiraz etmek için ayağa kalktığında kalabalık tarafından darp edildi. Çevrede bulunan vatandaşlara aldırmadan gündüz vakti, Adnan Alp’i darp eden grup polis tarafından gözaltına alınırken, çeşitli yerlerinden yaralanan spor yazarı tedavi altına alındı.

Zanlılar hakkında şikayetçi olan Alp, "Olay günü, bunlar benim oturduğum masaya gelerek bana küfür etti, ben küfür etmesinin ardından ayağa kalktığım anda bana dört kişi saldırmaya başladı. Ne olduğunu anlamadan kendimi korumaya çalıştım. Olaydan sonra şikayetçi oldum. Bizi sindirmeye çalışıyorlar. Hakkımızı aradığımızda nasıl bir ceza kesmeye çalıştıkları ortada" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.