Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da Eğitim-Bir-Sen okul müdürleri ile buluştu

Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şubesi, okul müdürleri ile kurum yöneticileri istişare toplantısında bir araya geldi.Bursa’da eğitim iş kolunda 12 bin üyesi ile yetkili sendika olan Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şubesi, Merinos AKKM Yıldırım Salonu’nda...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2017 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2017 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da Eğitim-Bir-Sen okul müdürleri ile buluştu

Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şubesi, okul müdürleri ile kurum yöneticileri istişare toplantısında bir araya geldi.

Bursa’da eğitim iş kolunda 12 bin üyesi ile yetkili sendika olan Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şubesi, Merinos AKKM Yıldırım Salonu’nda gerçekleştirdiği istişare toplantısında okul müdürleriyle buluştu. Okul müdürlerinin ve sendika üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, “Hem toplumu dönüştüreceğiz, hem de sendikal anlamda üye yapmaya gayret edeceğiz. Çünkü sendikal anlamda üyemizin sayısı ile itibar görüyorsunuz. Bir üyeniz eksik olduğu zaman yetkiyi kaybediyorsunuz. Bir üyeniz fazla olduğu zaman yetkiyi kazanıp masaya oturuyorsunuz. Onun için sayı üstünlüğü sendikal noktada çok büyük anlamlar ifade ediyor. " dedi.

16 Nisan’da hangi tarafta yer alacaklarına ilişkin 2 ay önce Antalya’da Memur-Sen İl başkanları istişare toplantısında sabahlara kadar tartıştıklarını belirten Numan Şeker, "Biz hiçbir partinin sendikası değiliz. Biz her zaman milletin değerleri noktasında istişare ederek kararlar alan bir sendikayız. Ancak birileri Kandil’den emir alarak ’hayır’ demek için alanlara indi. Bir diğeri dış güçlerden emir alarak alanlara indi. Biz ise kendi kurullarımızda, komisyonlarımızda milletimizin yanında durmak adına tartışarak karar alarak ’evet’ demek için alanlara indik. Akıttığımız terin karşılığını 16 Nisan’da inşallah ’evet’ ile alacağız" diye konuştu.

Türkiye’de demokrasinin ve insan haklarının gelişmesinde Memur-Sen’in önemli katkılarının olduğunu işaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, "İnsanlarımızın ve özellikle kamu çalışanlarının göğüsünü gere gere birçok faaliyete katkı koymasına vesile olan Memur-Sen üyelerini ve Eğitim-Bir-Sen camiasını bu toplantı vesilesi ile bir kez daha kutluyorum" şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.