Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da dolar seferberliği devam ediyor: Bozdurana tüm gün bedava...

Bursa’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doları bozdurup Türk lirasına çevirin çağrısı üzerine kampanya başlatan bir esnaf, dolar bozdurup makbuzuyla gelene çayı tüm gün ücretsiz verecek.Doların rekor seviyede seyretmesi üzerine...

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2016 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2016 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da dolar seferberliği devam ediyor: Bozdurana tüm gün bedava...
Bursa’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doları bozdurup Türk lirasına çevirin çağrısı üzerine kampanya başlatan bir esnaf, dolar bozdurup makbuzuyla gelene çayı tüm gün ücretsiz verecek.

Doların rekor seviyede seyretmesi üzerine Türkiye’de birçok işletme ve kamu kurumu da elindeki mal varlığını ya da doları Türk lirasına çevirerek doların kriz oluşturmasını engellemeye çalışıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ’doları bozdurup Türk lirasına çevirin’ çağrısı üzerine Türkiye’nin birçok şehrinde esnaflar kampanya başlattı. Bursa’nın Yıldırım ilçesinde kıraathane işleten Ahmet Karakoç, dolar bozdurup Türk lirasına çevirene tüm gün çayın bedava olacağını belirtti. Karakoç, "Bizim bu kampanyayı yapma amacımız dolarını bozdurup gelen arkadaşlara çayı bedava vererek devletimize destek olmak. Şu ana kadar gelen olmadı ama bir arkadaşımız elindeki doları bize vermeyi teklif etti, biz de bozdurup gelmesi gerektiğini söyledik" diye konuştu.

Kampanyayla ilgili konuşan mahalle sakinlerinden Ramazan Öksüz, "Devletimizin aldığı kararı destekleyerek, Ahmet arkadaşımızın başlattığı kampanyayı sonuna kadar destekliyoruz. Elimizdeki doları bozdurursak ekonomimizi güçlendiririz. Bu tarz kampanyaları tüm esnaf arkadaşlar yaparak sadece Türk lirasına yatırım yapmalı" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.