Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da demokrasi için yollara düştüler

Bursa’nın İnegöl ilçesinde vatandaşların demokrasi nöbeti devam ederken, esnaflar da araçları ile demokrasi konvoylarını sürdürüyor.Kamyonlar, traktörler ve iş makinelerinin konvoyunun ardından toplu taşıma araçları da demokrasi konvoyuna...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da demokrasi için yollara düştüler
Bursa’nın İnegöl ilçesinde vatandaşların demokrasi nöbeti devam ederken, esnaflar da araçları ile demokrasi konvoylarını sürdürüyor.

Kamyonlar, traktörler ve iş makinelerinin konvoyunun ardından toplu taşıma araçları da demokrasi konvoyuna katıldı. İNULAŞ A.Ş.´ye bağlı 108 adet toplu taşıma aracı Alanyurt Salı Pazarı’ndan itibaren ilçe turu atı. Konvoy, klaksiyon çalarak darbe teşebbüsüne tepki gösterdi. İnegöl caddelerinde uzun kuyruklar oluşturan toplu taşıma araçlarını gören ilçe halkı da alkışlarla destek verdi.

Konvoya bizzat katılan İNULAŞ Başkanı İbrahim Bayram, ülkenin bölünmez bütünlüğünü yönelik 15 Temmuz akşamı yapılmak istenen darbeye karşı dik duruş gösteren Türk milletine teşekkür etti. Bayram, "Sokaklara dökülen kardeşlerimiz, Allah’ın rızasını kazanmak ve milli irade ile cumhurbaşkanlarına sahip çıkmak için bunu yaptı. Sokaklara çıkan bazı kardeşlerimiz şehit oldu, bazıları yaralandı. İç ve dış düşmanlar, aziz milletimizin kan donduran cesareti ile tarumar oldu. İnegöl’de bildiğiniz gibi nöbet tutulmakta. İkinci bir emir gelene kadar yerimizden ayrılmayacağız. Nöbet yerimizi terk etmiyo ve vatanımıza sahip çıkıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.