Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da dehşet saçtı!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, yol ortasında tartıştığı kadını öldürdükten sonra aynı bıçağı defalarca kendi vücuduna saplayan zanlı, 15 günlük tedavisinin ardından tutuklandı.İnegöl’de ikamet ettiği ve bir süre önce eşinden...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da dehşet saçtı!
Bursa’nın Gemlik ilçesinde, yol ortasında tartıştığı kadını öldürdükten sonra aynı bıçağı defalarca kendi vücuduna saplayan zanlı, 15 günlük tedavisinin ardından tutuklandı.

İnegöl’de ikamet ettiği ve bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen Nurcan Efe (39), 15 gün önce akraba ziyareti için geldiği Bursa’nın Gemlik ilçesinde yürüyüşten dönerken, İnegöl’den tanıdığı Dursun E. ile karşılaştı. Nurcan Efe’nin kendisiyle görüşmek istememesine sinirlenen Dursun E., belinden çıkardığı bıçakla genç kadını sokak ortasında defalarca bıçaklayıp öldürdü. Daha sonra aynı bıçağı kendisine saplayan Dursun E., olay yerinden kaçtı. Bir süre sonra polis ekipleri tarafından bir apartmanın giriş katında yaralı ve baygın halde bulunan Dursun E, 112 ambulansıyla öncek Gemlik Devlet Hastanesi’ne, ardında da hayati tehlike kaydıyla Bursa’daki bir hastaneye sevk edildi.

15 günlük tedavinin ardından Bursa’daki hastaneden polis nezaretinde taburcu edilen zanlı, Gemlik adliyesinde hakim karşısına çıkarıldı. Kasten adam öldürmek suçundan tutuklanan Dursun E. cezaevine götürüldü. Cinayet ile alakalı tahkikat devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.