Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da çatıda korkutan yangın

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir binanın çatı katında çıkan yangın, mahalle sakinlerini korkuttu. Alevlerin arasında kalan ve patlama riski bulunan tüp itfaiye tarafından uzaklaştırıldı.Mesudiye Mahallesi 1. Aydın Sokağı’nda bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2017 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2017 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da çatıda korkutan yangın

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir binanın çatı katında çıkan yangın, mahalle sakinlerini korkuttu. Alevlerin arasında kalan ve patlama riski bulunan tüp itfaiye tarafından uzaklaştırıldı.

Mesudiye Mahallesi 1. Aydın Sokağı’nda bulunan üç katlı binanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. Çatıdan yükselen alevleri gören vatandaşların haber vermesi üzerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, 4 araçla yangına müdahale etti. Merdivenli araçla yapılan müdahaleyle alevler kontrol altına alınmaya çalışıldı. Söndürme çalışmaları sırasında emniyet ekipleri meraklı vatandaşların binaya yaklaşmasına mani oldu. Bazı vatandaşlar ise yangını evlerinin balkon ve pencerelerinden seyretti. Her ihtimale karşı sağlık ekibi de yangın bölgesinde hazır bekletilirken, binanın çatısı kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan çatı katında bulunan ve aşırı sıcaklık yüzünden üzerinde yarık oluşan piknik tüpü itfaiye ekibi tarafından dışarı çıkarılarak patlaması önlendi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.