Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da canlı bomba diye alındı, zehir taciri çıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün gerçekleştirdiği Bursa ziyareti öncesi Demokrasi Meydanı’nda canlı bomba ihbarı üzerine gözaltına alınan ve çantasından 750 bin liralık uyuşturucu çıkan şahıs ile uyuşturucuyu vereceğini söylediği şahıs, adliyeye sevkedildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2016 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2016 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da canlı bomba diye alındı, zehir taciri çıktı!
1,1 milyar liraya mal olan 161 tesisin toplu açılışını yapmak için dün Bursa’ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yapacağı toplu açılış öncesi hareketli dakikalar yaşandı. Cuma gece yarısı saat 01.30 sıralarında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda sırt çantalı ve bavullu bir kişinin durumundan şüphelenen esnaf, polisi arayarak ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, M.A. (30) isimli şahsın üzerinde ve çantasında yaptığı aramada pet şişelere doldurulmuş beyaz madde buldu. Olay yerine çağrılan uzman ekiplerin incelemesinin ardından maddenin uyuşturucu metamfetamin olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan M.A., polis merkezine götürüldü.

M.A.’nın piyasa değeri 750 bin lira olan 3 kilo 680 gram uyuşturucu maddeyi Hakkari’den getirdiğini ve Bursa’da Z.A. (33) isimli kişiyle görüşüp ona vereceğini söylemesi üzerine harekete geçen polis, Z.A.’yı da Yıldırım ilçesindeki evinde gözaltına aldı. 2 zanlı, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevkedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.