Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da canilik! Köpeğin kulağını kestiler, belediye hayata döndürdü

Bursa’da kulakları kesilen sokak köpeği, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde ameliyat edilerek bakıma alındı.Soğukkuyu Mahallesi’nde bir köpeğin kulakları kesilmiş halde olduğu ihbarını alan Osmangazi...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2017 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2017 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da canilik! Köpeğin kulağını kestiler, belediye hayata döndürdü

Bursa’da kulakları kesilen sokak köpeği, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde ameliyat edilerek bakıma alındı.

Soğukkuyu Mahallesi’nde bir köpeğin kulakları kesilmiş halde olduğu ihbarını alan Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi ekipleri, vakit kaybetmeden olay yerine gitti. İki kulağı da kesilmiş ve kanlar içerisinde olan 1 yaşındaki sokak köpeğini Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ne getiren ekipler, yapılan ilk kontrollerin ardından köpeği ameliyata aldı. Yaklaşık 1 saat süren ameliyat ile kulakları dikilen köpek eski sağlığına kavuşturuldu.

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde kontrol altında tutulan köpek duyma konusunda da sıkıntı yaşamayacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.