Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da can pazarı!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen iki trafik kazasında 6 kişi yaralandıİnegöl-Alanyurt yolu üzerinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkarak takla atan hafif ticari araçta can pazarı yaşandı.Edinilen bilgilere göre, Alanyurt´tan...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da can pazarı!
Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen iki trafik kazasında 6 kişi yaralandı

İnegöl-Alanyurt yolu üzerinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkarak takla atan hafif ticari araçta can pazarı yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, Alanyurt´tan İnegöl´e seyir halinde olan 22 yaşındaki Eyüp Yakışıklı idaresindeki 34 VH 1440 plakalı hafif ticari araç, Metal Sanayi Kavşağı mevkiinde kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç takla atarak orta refüje çıkıp, aydınlatma direğini devirerek durabildi. Hurdaya dönen araçta sürücü ile yanında bulunan Tanju Lekesizgöz yaralandı.

İnegöl-Kurşunlu yolu üzerinde meydana gelen kazada, iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı, kazada 4 kişi yaralandı.

Kurşunlu Mahallesi’nden İnegöl’e seyir halinde olan Mustafa T. idaresindeki tescilsiz motosiklet, İnegöl’den Kurşunlu istikametine seyir halinde olan Mehmet K’nin kullandığı tescilsiz motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı. Motosiklet sürücüsü Mehmet K. ve arkasında bulunan Furkan Y. ve diğer motosikletin sürücüsü Mustafa T. ile arkasında oturan Ali O. yaralandı. Yapılan araştırmalar sonunda Mehmet K. yönetimindeki motosiklet kaza yerine bir kilometre uzaklıktaki mısır tarlasında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.