Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da bıçaklı dehşet!

Bursa’da eşini evinde başka bir erkekle yakalayan ve ilişkisi olduklarından şüphelenen şahıs dehşet saçtı. Evdeki şahsı sol bacağından bıçaklayan öfkeli koca gözaltına alındı.Evden kanlar içinde kaçan yaralı ise kaldırımdaki kanlı ayak izlerinden yola çıkılarak bulundu ve hastaneye kaldırıldı...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da bıçaklı dehşet!

BURSA’da 28 yaşındaki Göktuğ Y., evinin kapısında karşılaştığı arkadaşı 29 yaşındaki Anıl Ö. bacağından bıçakla yaraladı. Zanlı gözaltına alındı.

Bursa’da bir şirkette pazarlama elemanı olarak çalışan Göktuğ Y. geçen perşeme akşamı evinde eşi M. ile birlikte 1 yaşına giren kızları M.’nin doğum gününü kutladı. Dün akşam arkadaşlarıyla birlikte bir restorana giden Göktuğ Y. burada gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendikten sonra, şehir turu yaptı.

Bu sabah Merkez Osmangazi İlçesi Gazcılar Mahallesi’ndeki evine gelen Y. iddiaya göre evinin kapısının önünde arkadaşı Anıl Ö.’yü gördü. "Senin bu saatte burada ne işin var" diye soran Y., "Evde seni bekliyordum. Konuşmamız gereken konu vardı" dedi. "Benimle bu saatte ne konuşacaksın?" diye bağıran Göktuğ Y. kapısı açık olan evine girip mutfaktaki ekmek bıçağını alarak Anıl Ö.’yü sol bacağından iki kez yaraldı.

Aşırı kan kaybeden genç koşarak evden uzaklaştı. Yaklaşık 300 metre sona yere düşen Anıl Ö., kendisini gören vatandaşların polise ve 112 Acil Servise haber vermesi sonucu hastaneye kaldırıldı.

Polis, Ö.’nün ifadesinden sonra Göktuğ Y.’yi evinin karşısındaki boş bir arsada üzeri kanlı olarak yakaladı. Olayda kullanılan bıçağı evde bulan polis Göktuğ Y.’nin eşi M. ise ifadesini almak üzere çocuğuyla birlikte polis merkezine götürdü. Genç kadının sözlü ifadesinde, Göktuğ’un arkadaşı Anıl’ı tanıdığını belirterek, "Dün gece eve geldi. ’Göktuğ ile konuşmam lazım. Onu bekleyeceğim’ dedi. Ben de ayıp olmasın diye içeri aldım. Sabah saatlerinde Anıl, Göktuğ’un gelmeyeceğini düşünerek evden ayrılırken kapıda onunla karşılaştı" dediği önü sürüldü.

Polis, ifadesinin ardından M.Y.’yi annesinin evine bıraktı. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.