Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da bebek yüzlü dolandırıcı yakayı ele verdi

Bursa’da yaşlı vatandaşları yardım etme bahanesi ile bankamatik önünde bekleyerek dolandıran bebek yüzlü dolandırıcı yakalandı.Olay geçtiğimiz hafta meydana geldi. Bir bankanın ATM’ sinden para çekmeye çalışan yaşlı kadın Ö.Ş.’den...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2017 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2017 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da bebek yüzlü dolandırıcı yakayı ele verdi

Bursa’da yaşlı vatandaşları yardım etme bahanesi ile bankamatik önünde bekleyerek dolandıran bebek yüzlü dolandırıcı yakalandı.

Olay geçtiğimiz hafta meydana geldi. Bir bankanın ATM’ sinden para çekmeye çalışan yaşlı kadın Ö.Ş.’den yardım istedi. Bir süre sonra hesabından başka hesaba para aktarıldığını ve dolandırıldığını fark eden yaşlı kadın polis ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği soruşturma başlattı. Gözaltına alınan şüpheli Ö.Ş.’nin (26) yaşlı kadınların yanına yaklaşıp ihtiyacı olduğu kadar parayı verip geri kalanı kendi hesabına aktarıp oradan çektiği ortaya çıktı.

Daha önceden de değişik suçlardan cezası olduğu belirlenen şüpheli, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.