Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da ayıların saldırdığı köpek ameliyat edildi

Bursa’da yavru 3 ayının saldırması neticesinde ağır yaralanan 5 aylık köpek, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde ameliyat edildi.Uludağ’da Sarıalan bölgesinde yavru 3 ayının saldırdığı köpeğe...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da ayıların saldırdığı köpek ameliyat edildi
Bursa’da yavru 3 ayının saldırması neticesinde ağır yaralanan 5 aylık köpek, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde ameliyat edildi.

Uludağ’da Sarıalan bölgesinde yavru 3 ayının saldırdığı köpeğe Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi sahip çıktı. Yiyecek bulmak için insanların olduğu bölgeye inen ayılar, yavru köpek ile karşılaşınca saldırdı. Ağır yaralanan köpek, bölgedeki güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine Sarıalan’a giden Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi ekipleri tarafından alınarak barınağa getirildi. Vücudunun çeşitli bölgelerinde pençe yaraları bulunan ve iç kanaması olan köpek hemen ameliyata alındı. Barınak yetkilileri, köpeğin ameliyatının başarılı geçtiğini ve sağlık durumunun iyiye gittiğini bildirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.