Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da asker adayı feci şekilde yaralandı!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde devrilen traktörün römorkundaki su tankının altında kalan asker adayı genç ağır yaralandı. Babası ve dedesi tarafından kurtarılan genç, tedavi altına alındı.Edinilen bilgilere göre, Tekke Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 21:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 22:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da asker adayı feci şekilde yaralandı!
Bursa’nın İnegöl ilçesinde devrilen traktörün römorkundaki su tankının altında kalan asker adayı genç ağır yaralandı. Babası ve dedesi tarafından kurtarılan genç, tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Tekke Mahallesi’nde 3 gün sonra acemi birliği görev yerine teslim olacak İsmail Tüfekçi (20), ailesi ile birlikte bir tonluk su tankını traktörün römorkuna yükledi. Genç, tankın hareket halindeyken kaymaması için römorka bindi. Dedesi Hüseyin Tüfekçi yönetimindeki traktör, arkasındaki römorkun üzerinde bulunan su tankını tarlaya götürmek üzere yola çıktı. Tarlaya yaklaştıklarında, römorkun tekerleğinin çukura düşmesi sonucunda, genç tuttuğu bir tonluk su dolu tank ile birlikte aşağıya düştü. Su dolu tankın altında kalan genç, dedesi ve babası Necmettin Tüfekçi tarafından hareket ettirilen tankın altından kurtarıldı.

Su tankının altından çıkarılan genç, özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındı. Acil serviste yapılan tetkikler sonucunda gencin belinde kırık oluştuğu ortaya çıkınca, sevkine karar verildi. Ağır yaralanan genç, Ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.