Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da Altepe’den davet var!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursalıları demokrasiye sahip çıkmak için pazar günü yapılacak mitinge katılmaya davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da Altepe’den davet var!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz gecesi yaptığı ‘Sokaklara çıkıp, devletinize sahip çıkın’ çağrısının ardından meydanları boş bırakmayan Bursalılar, demokrasi nöbetine devam ediyor.

Olayın yaşandığı ilk gecenin ardından kesintisiz olarak Bursa Demokrasi Meydanı ve ilçelerde düzenlenen demokrasi nöbetlerine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursalılara çağrıda bulundu.

Altepe, “15 Temmuz darbe girişiminden sonra cumhurbaşkanımızın emriyle meydanlara çıkmıştık. Bu aksam da 21’inci geceyi tamamladık. İnşallah pazar günü burada bütün ülkede yapılan mitinglerle birlikte Bursa’da da halkımızın iştirakiyle mitingde toplanacağız. Halkımızla birlikte darbecilere karşı, bağımsız Türkiye’nin savunucuları olarak mitingimizi gerçekleştirmiş olacağız. Bütün Bursalıları pazar günü 17.00’de başlayacak mitingimiz için Demokrasi Meydanı’na davet ediyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.