Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da akaryakıt farelerine darbe

Bursa’nın Yenişehir Ve İznik İlçelerinde İş Makinelerinin Mazotlarını Çalan Hırsızlı Çetesi Jandarma Tarafından Çökertildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2016 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2016 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da akaryakıt farelerine darbe
Bursa’nın Yenişehir ve İznik ilçelerinde iş makinelerinin mazotlarını çalan hırsızlı çetesi jandarma tarafından çökertildi.

Yenişehir ve İznik ilçelerinde resmi ve şahısların iş makinelerinden son 2 aydır yakıt hırsızlığı vak’alarının artması üzerine jandarma soruşturma başlattı. Yenişehir jandarması ile Bursa Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından özel bir ekip oluşturularak çalışmalara başlandı. Güvenlik kameralarının kayıtları incelenerek, şüphelilerin kullandığı araçların Bursa’dan kiralandığı tespit edildi. Oto kiralama şirketi ile yapılan görüşmede, söz konusu aracın üzerinde GPS cihazının takılı olduğu öğrenildi.

Yenişehir’in Menteşe Mahallesi’ndeki iş makinelerinden akaryakıt çalındığı ihbarı üzerine ekipler hemen harekete geçti. 4 şüpheli kıskıvrak yakalandı. Aracın içinde özel bir tankta gizlenmiş 1 tona yakın akaryakıt, hırsızlıkta kullanılan 2 adet akü, 1 adet yakıt tahliye motoru ve tertibatı, hortum ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.