Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da 3 kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı

Bursa’da 3 ayrı kadının konuştukları sırada cep telefonlarını çalıp kaçan kapkaççı, polis tarafından yakalandı. 23 yaşındaki İ.E.T.’nin hırsızlık yapacağı günler rahat kaçması için spor kıyafetleri giydiği öğrenildi.Bursa...

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2016 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2016 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da 3 kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı
Bursa’da 3 ayrı kadının konuştukları sırada cep telefonlarını çalıp kaçan kapkaççı, polis tarafından yakalandı. 23 yaşındaki İ.E.T.’nin hırsızlık yapacağı günler rahat kaçması için spor kıyafetleri giydiği öğrenildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık ekipleri, merkez Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde, cep telefonu ile konuşan S.A., E.C. ve İ.A.’nın yanına yaklaşıp cep telefonlarını aldıktan sonra kaçan zanlının uyuşturucu ve hırsızlıktan 3 ayrı suç kaydı bulunan İ.E.T. olduğunu tespit etti. Suç işleyeceği gün rahat kaçması için spor kıyafetler giydiği iddia edilen İ.E.T., polis tarafından evinin çevresinde yine spor kıyafetleriyle yakalandı.

Kapkaç olaylarının ardından karıştığı bir kavgada sol kolu kırılan İ.E.T., gasp ettiği telefonları bedelinin çok altında ikinci el telefon satan işyerlerine sattığını itiraf etti.

Sorgulaması yapılan İ.E.T., ’hırsızlık’ suçundan çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.